Your address will show here +12 34 56 78

ONZE VISIE.

Royaal Keukens is een kleinschalig, ambachtelijk maar tegelijkertijd modern bedrijf in het Brabantse Reusel. Wij hebben een eigen werkplaats en werken daarnaast nauw samen met gerenommeerde partners. Bij ons draait alles op het realiseren van uw droomkeuken, gemaakt van hoogwaardige materialen. Maatwerk, kennis en een grote passie voor het vak zijn daarbij onmisbare ingrediënten.

Bedrevenheid en vele jaren praktijkervaring ziet u gegarandeerd terug is ons werk. Vergeet opdringerige verkooppraatjes en gekke aanbiedingen: bij Royaal Keukens heerst een gemoedelijke sfeer. Daarnaast werken wij altijd met een eerlijke prijs en houden wij van een persoonlijke aanpak.
"Een Royaal Keuken koopt u niet, maar laat u maken. En dat doen we samen!"

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden om jouw droomkeuken te realiseren.

ONZE SHOWROOM.

Denkt u na over een nieuwe keuken? Maak een afspraak bij Royaal Keukens, kijk rond in onze sfeervolle showroom en laat u inspireren. Bij binnenkomst proeft u meteen waar wij voor staan. De showroom is bescheiden in opzet, maar groots in mogelijkheden.

Onze persoonlijke werkwijze.

Royaal Keukens werkt op afspraak. Zo kunnen wij met u rustig uw wensen bespreken en tevens de mogelijkheden voor u in kaart brengen. Tijdens dit gesprek nemen wij alle benodigde informatie met u door. Daarna maken we een passend 3D-ontwerp en een offerte voor u, uiteraard geheel vrijblijvend. 

Tijdens onze tweede afspraak presenteren wij dit 3D-ontwerp en nemen we de offerte samen met u door. Mogelijk volgt er nog een derde of zelfs vierde gesprek, met als einddoel uw droomkeuken: zonder enige twijfel een kwaliteit maatwerk-keuken waar u gegarandeerd jarenlang plezier van heeft!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je eens vrijblijvend kennis maken? Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden om jouw droomkeuken te realiseren.

NAVIGEREN

CONTACT

Denestraat 11
A5541RL Reusel
0497 - 229015
info@royaalkeukens.nl
Showroom op afspraak geopend

REVIEWS

INSPIRATIE